EXPERIENTA

PROF-CON executa cu mult profesionalism cele mai frumoase modele de porti si garduri, cu un design unic ce schimba cu totul aspectul exterior al unei proprietati. Toate lucrarile sunt realizate de o echipa bine pregatita si cu o bogata experienta atat in executia cat si in montajul de porti si garduri.

Investitia in tehnologia de inalta performanta, pregatirea personalului si corectitudinea sustin livrarea unor produse impecabile pentru clientii nostri in fiecare luna. Ne mandrim cu munca in echipa care ne-a adus rezultate exceptionale atat in tara cat si in intreaga Europa.

Productie porti si garduri metalice

Pot fi executate produse atat pe dimensiuni standard, cat si pe dimensiuni personalizate, in functie de nevoile clientilor.
PROF-CON confectioneaza urmatoarele categorii de produse: porti din fier forjat, garduri din fier forjat, porti moderne, garduri moderne, porti high-tech.

PROF-CON - porti fier forjat PF 006

PROF-CON - porti fier forjat PF 005

PROF-CON

Echipa de vanzari

Reprezentantii nostri de vanzari sunt cunoscuti pentru entuziasmul lor si pentru ambitia de a fi alaturi de dumneavoastra pana cand veti reusi sa alegeti modelul potrivit. Achizitionand de la PROF-CON veti gasi la noi, nu doar un furnizor cu experienta de top in domeniul confectiilor metalice ci si un partener pe care va veti putea baza mereu.

Asistenta tehnica pre/post vanzare

Multumita experientei in acest sector echipa noastra ofera un serviciu rapid si eficient de asistenta telefonica incluzand suport tehnic indiferent de situatie.
Asistenta tehnica telefonica este activa de luni pana vineri, intre orele 8:00 – 19:00 la numarul de telefon: 0752 862 013.

Poarta auto high-tech PM 012

Poarta auto high-tech PM 015